Gyakran ismételt kérdések

Gyakori kérdések

Tanulói jogviszony igazolást kinél kell igényelni?

Tanulói jogviszony igazolást az iskola titkárságán lehet igényelni a 34/578-610-es telefonszámon, vagy e-mailben a kemhegyhati@gmail.com e-mail címen.


Kinek kell jeleznem, ha a gyermek beteg?

A tanuló hiányzását minden esetben elsődlegesen az osztályfőnöknek kell jelezni, majd ezt követően a gazdasági irodában is jelezni kell, hogy az étkezést le tudják mondani. Étkezéssel kapcsolatos kérdések

Gyermekem étkezését hol mondhatom le?

  • Az étkezés telefonon az alábbi az alábbi telefonszámon tehetik meg 0634/578-612.


Gyermekem étkezését meddig mondhatom le?

  • Az étkezés lemondását minden nap reggel 9 óráig jelezzék felénk. Az étkezést mindig előzőnap 9 órakor adjuk le kivétel a hétfő, amit már pénteken reggel 9 órakor le kell jelentenünk. Kérnénk, ezzel számoljanak az étkezés lemondása esettén.


Kollégista gyermekem részére hétvégére szeretnék étkezést kérni hol és meddig tehetem ezt meg?

  • Hétvégére maradó gyerekek részére az étkezés igényét kérnénk csütörtök reggel 9 óráig jelezzék az alábbi telefonszámon 0634/578-612.


Az étkezés térítési díjáról hogyan és hol kapok tájékoztatást?

  • Az étkezési díj összegét és időpontját minden hónapban az önkormányzat határozza meg, erről papír alapú tájékoztató kerül kiosztásra minden hónap elején. Az osztályfőnökök a gyermekek üzenő füzetükbe teszik a tájékoztatót.


Az étkezés térítésdíját hogyan rendezhetem?

  • Az étkezés térítési díját elsősorban banki átutalással tehetik meg. A Kömlőd Község Önkormányzat bankszámla számlájára utalva (bankszámlaszám: 11740061-15386256). A közlemény rovatba kérnénk az étkező gyermek nevét feltüntetni.
  • Készpénz fizetésre is van lehetőség minden hónapban 2 alkalommal, ami a hónap eleji tájékoztatóban feltüntetésre kerül.


Kérdésem merült fel az étkezéssel kapcsolatban kit kereshetek?

  • Bármilyen étkezéssel kapcsolatos kérdés esettén keressék bizalommal Hajagos-Tóth Katinkát az alábbi telefonszámon 34/578-612. Hétköznaponként reggel 7 és délután 3 óra között.


Utazási utalványt igényelhetek-e? Ha igen, hol és mik a feltételei?

Utazási utalványt igényelhet minden diák aki szakértői vizsgálattal rendelkezik.

Utazási utalványt szakértői bizottság állítja ki az iskola részére amit az iskola igényel meg a gyermek részére.A szülőnek minden esetben jelezni kell szándékát az iskola felé, ha szeretné ezt a szolgáltatást igénybe venni.

szükséges okmányok:

  • igénylő neve, 
  • taj száma, 
  • lakcímkártya

ügyintéző: Burián Judit

elérhetőség: 06/34-578-610


Készítsd el weboldaladat ingyen!